The Complete Book Of Salt Block Cooking: Cook Everything You
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Características del producto
Características principales
Título del libro | The Complete Book of Salt Block Cooking: Cook Everything You Love with a Himalayan Salt Block - (Libro en Inglés) |
---|---|
Autor | Childs, Ryan |
Idioma | Inglés |
Tapa del libro | Pasta blanda |
Año de publicación | 2016 |
Marca | Sonoma Press |
Modelo | 9781943451180 |
Otras características
Altura | 5 cm |
---|---|
Ancho | 22 cm |
Peso | 1 kg |
Género del libro | Literatura universal |
Tipo de narración | Novela |
Edad mínima recomendada | 6 años |
Edad máxima recomendada | 99 años |
Descripción
PRODUCTO:
Nombre: The Complete Book of Salt Block Cooking: Cook Everything You Love with a Himalayan Salt Block - (Lib
Marca: Sonoma Press
DESCRIPCIÓN:
Former Chez Panisse Chef Ryan Childs Shows You How To Make The Most of Salt Block Cooking With More Than 100 Simple Recipes. The Complete Book of Salt Block Cooking is your ultimate guide to using your Himalayan salt block to prepare the foods you love in a new way. Perfect as a gift or as an addition to your own kitchen shelf, this accessible cookbook arms you with essential tips and techniques for using the latest must-have kitchen tool.You'll explore a range of recipes to sear, roast, bake, grill, cure, and take your salt block cooking to a whole new level. Start off each chapter with a techniques overview and quick tips before moving on to the variety of versatile recipes, from reinvented classics like burgers and fried eggs to impress-your-guests dishes like Teriyaki-Glazed Salmon.Capture the one-of-a-kind flavor of salt block cooking, with: 100+ delicious, easy-to-make recipes from appetizers, mains, desserts, and moreInvaluable tips for grilling, curing, baking, roasting, freezing, and seasoningStep-by-step instructions for handling and cleaning your Himalayan salt blockTake that Himalayan salt block off the shelf and get ready to season, cure and serve like a pro with The Complete Book of Salt Block Cooking. Biografía del autor Ryan Childs is a professional chef, recipe developer, and food writer. He is a graduate of the Le Cordon Bleu College of Culinary Arts in San Francisco. His cooking is most influenced by his years working at Chez Panisse in Berkeley, California. He has also worked as a chef at Aqua, Gary Danko, flour + water, and Cotogna. When not in the kitchen, Ryan can be found exploring the Pacific Northwest and foraging mushrooms. He lives in Portland, Oregon, with his wife and two daughters.
CARACTERÍSTICAS PRINCIPALES:
-Idioma: Inglés
-Envío: Desde EE.UU.
-Libro impreso y nuevo
MÁS DETALLES:
Tiempo de entrega: 10 días
Peso del paquete: 1 kg
Medidas: 5 cm x 22 cm x 27 cm cm
Material: Papel
Modelo: 9781943451180
Meses de garantía: 1
Garantía: Por defectos de fabricación
Condición: Nuevo
Color: Multicolor
Nombre de color: Multicolor
ASIN: 1943451184
País de producción: United States
Encuadernado: Pasta blanda
Editorial: Sonoma Press
Titulo del libro: The Complete Book of Salt Block Cooking: Cook Everything You Love with a Himalayan Salt Block - (Libro en Inglés)
Autor: Childs, Ryan
Fecha de publicación: 2016
Idioma: Inglés
Número de páginas: 178
ISBN-13: 9781943451180
Edad mínima sugerida: 6
Genero musical: Literatura Universal
Contenido del paquete: 1 pieza
SKU: 9781943451180
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