Guide Tacos Tijuana - English Versión Hardcover
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Características del producto
Características principales
Subtítulo del libro | Collector Edition |
---|---|
Serie | Guía Domingo |
Autor | Pedro Reyes |
Idioma | Inglés |
Editorial del libro | Editorial Domingo |
Tapa del libro | Dura |
Con índice | Sí |
Año de publicación | 2023 |
Otros
Cantidad de páginas | 300 |
---|---|
Altura | 30 cm |
Ancho | 5 cm |
Peso | 1.2 kg |
Material de la tapa del libro | Pasta Dura |
Con páginas para colorear | No |
Con realidad aumentada | No |
Género del libro | Gastronomía |
Tipo de narración | Novela |
Versión del libro | Tacos Tijuana |
Tamaño del libro | Grande |
Colección del libro | Guía Domingo |
Edad mínima recomendada | 15 años |
Escrito en imprenta mayúscula | No |
Descripción
After exhausting the Spanish Guide Domingo Tacos CDMX run, we asked ourselves: “And now, what's next?” We knew that we wanted to continue investigating the infinite taco culture of our country, but, if we started in Mecca, then where to continue? Intuition and a unique energy took us towards the border. To Tijuana, city of migrants, of exchange, of dualities, of creative minds and, as we could immediately see, city of tacos. Since the days of scouting, we quickly realized that we were in the right place. The level of tacos in Tijuana – a product of all the migrations that have shaped this city since its birth – is absolute madness. Birria, fish, roast, stew, burritos, seafood... The commitment that people have with their tacos, from both sides of the cart, is total. And, for that reason alone, Tijuana deserved this book
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